Zoom Media Consulting

Servicii de producție video

Fiindcă, nu-i așa, turismul fără promovare este ca nunta fără lăutari.

România are o mulțime de locuri frumoase, superbe chiar, fără egal unele dintre ele în Europa și în lume, are oameni harnici, frumoși, gospodari, gazde bune și primitoare, tradiții, obiceiuri și meșteșuguri de sute de ani, locații frumoase și la standarde foarte înalte de confort și echipare, numai că toate aceste informații trebuie să ajungă la potențialii beneficiari.

Noi suntem soluția pentru toți cei care fac TURISM DE CALITATE, firma noastră și echipa noastră vă pot ajuta să intrați în zona excelenței în turismul românesc. Munca noastră se cuantifică în a multiplica eforturile Dumneavoastră de a face o promovare eficientă, de a ști cât mai multă lume de oferta pe care o faceți, pentru a avea cât mai mulți turiști și, implicit, de a face cât mai mulți bani.

De mai bine de 4 ani, firma noastră prin publicația electronică de promovare a excelenței în turismul românesc - Colțișor de România (www.coltisorderomania.ro ) - a promovat peste 500 de destinații turistice (localități frumoase, structuri de primire turistice cu funcțiuni de cazare, de alimentație publică și de agrement), toate aceste destinații câștigând foarte mulți clienți mulțumiți. Devenind și cu ajutorul nostru destinații de vacanță solicitate și de foarte mare succes.

SC ZOOM MEDIA CONSULTING SRL și-a dezvoltat începând cu 2022 sfera serviciilor oferite cu o casă de producție de spoturi audio și video - Colțișor de România - cu studiouri de producție, echipamente ultraperformante noi și de ultimă generație, cu voci proprii, cu producători și realizatori cu legături puternice și profesioniste ce domeniul marketingului și comunicării care fac ca producțiile noastre să fie eficiente ca mesaj și realizate la prețuri foarte mici și în timp foarte scurt. Casei de producție i se vor adăuga în mod natural un post de televiziune online - Hello TV (www.hellotv.ro ) - și două posturi de radio - Hello Radio (www.helloradio.ro ) și Apuseni Radio TV (www.apuseni-radiotv.ro ).

Casa de producție Colțișor de România vă oferă servicii de producție spoturi audio, spoturi radio, voice-over Radio-TV. Colțișor de România vă oferă un pachet complet de publicitate radio care include producția de spoturi publicitare cât și difuzare spoturilor radio pe propriul canal de radio - Hello Radio (www.helloradio.ro ) - pe Colțișor de România (www.colțișorderomania.ro) dar și la mai multe posturi de radio cu acoperire națională. Nu ignorați radio-ul fiindcă acesta este cea mai populară parte a mass-mediei. Oamenii îl ascultă la birou, în mașină, în magazine și în restaurante, oriunde, pentru că radioul poate fi ascultat în orice loc de orice persoană care desfășoară orice activitate. În special de oamenii dinamici, informați, activi și care prelucrează informațiile, acestea generând inclusiv opțiuni de petrecere a timpului liber.
Spoturile noastre audio publicitare destinate promovării turistice sunt eficiente fiindcă sunt realizate de o echipă complexă de specialiști în turism. Noi vă propunem realizarea unui spot publicitar audio cu durata de până la 30 secunde, realizat cu 1 sau 2 voci plus muzică de fundal, costul final al unui asemenea spot putând ajunge până la 1.000 RON (fără a mai adăuga TVA fiindcă firma noastră nu este plătitoare de TVA). Termenul de producție al unui asemenea spot este de până la 72 de ore (3 zile calendaristice), funcție de complexitatea lucrării.

Casa de producție Colțișor de România vă oferă servicii de producție spoturi video, spoturi de televiziune, voice-over Radio-TV. Colțișor de România vă oferă un pachet complet de publicitate de televiziune care include producția de spoturi publicitare cât și difuzare spoturilor video pe propriul canal de televiziune - Hello TV (www.hellotv.ro ) - pe Colțișor de România (www.colțișorderomania.ro) dar și la mai multe posturi de televiziune naționale, regionale și locale. Un spot video transmite un volum mai mare de informații decât un spot audio fiindcă reclamei audio i se adaugă imagini, text scris, efecte speciale și, nu în ultimul rând o concepție regizorală care confirmă pe deplin zicala ”o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte”. Tipul de filmare realizat, inclusiv cele dinamice, respectiv cu drona, cu macara, sau sistem de stabilizare Gimbal, fac extrem de atractive și de spectaculoase aceste spoturi video. Noi vă propunem realizarea unui spot publicitar video cu durata de până la 30 secunde, realizat cu 1 sau 2 voci plus muzică de fundal, costul final al unui asemenea spot putând ajunge până la 2.000 RON (fără a mai adăuga TVA fiindcă firma noastră nu este plătitoare de TVA). Termenul de producție al unui asemenea spot este de până la 168 de ore (7 zile calendaristice), funcție de complexitatea lucrării.

Colțișor de România (www.coltisorderomania.ro ) realizează pentru cei interesați articole de prezentare a unor obiective turistice, evenimente și oferte turistice în paginile publicației sale la costul final cuprins între 500 RON și 1.000 RON (atunci când sunt incluse și cheltuielile de deplasare), articolul fiind realizat în 48 de ore.

Informații suplimentare și comenzi se pot lansa la:

Telefon: 0722.208.160

Contactați-ne

Zoom Media Consulting

Promotor al excelenței în turismul românesc